SUCCESUL: O ECHIPĂ UNITĂ ȘI STRATEGICĂ

Întrucât succesul unei companii depinde de calitatea echipei, pentru compania Sika un rol important îl are o conducere bună, dezvoltarea colaboratorilor și schimbul de experiențe.
În anul 2015 numărul de colaboratori ai companiei a fost aproximativ 17 000 persoane, dintre care 48,6% - din Europa, 22,7% - America de Nord și de Sud, 8,% - India și Africa și 20,6% - zona Oceanului Pacific.

Sika creează condiții de muncă, în care personalul poate să se dezvolte în dependență de calificarea profesională și capacitățile proprii. Discriminarea este interzisă.
Compania promovează continuitatea și păstrarea valorilor morale. Valorile cele mai importante sunt considerate respectul reciproc și încredere în colegi. Dezvoltarea Sika presupune și noi forme de colaborări. Astfel, un rol important este integrarea diferitor persoane, schimbul de experiență.
Sika tinde spre faptul ca colaboratorii companiei să fie mulțumiți de lucrul lor, de unde vine și sloganul: ”Mândriți-vă de Sika, și Sika se va mândri de voi!”